Primera trobada d’‘instagramers’

Primera trobada d’‘instagramers’

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona estrena, amb motiu de la campanya #Girona10, la primera trobada d’instagramers a les comarques gironines. L’activitat s’anomena Instagram your city, i té com a objectiu promocionar els atractius turístics de les poblacions turístiques de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials. La iniciativa, que s’organitzarà periòdicament “a petició d’alguns municipis turístics, com ara Figueres, Blanes, Castelló d’Empúries i l’Estartit”, pretén copsar un públic potencial a la destinació que utilitzi habitualment les noves tecnologies i busqui nous atractius del turisme al territori. L’atractiu de les trobades rau en el fet que es tracta d’una activitat gratuïta i que gira entorn d’un concurs en què els participants poder ser premiats amb estades als municipis o serveis que hi hagi en aquests llocs. Els participants podran gaudir d’una jornada de descoberta de la població i d’un seguit d’activitat per fer amb la família o els amics, segons assegura el Patronat. La primera trobada serà dissabte i té el suport de l’Ajuntament de Girona i l’Associació d’Hostaleria de Girona. Consistirà en una passejada guiada que recorrerà el Barri Vell, el Call, la muralla de la ciutat, l’Eixample i les zones comercials, entre d’altres, per tal de dotar de continguts els quatre eixos en què se centra el concurs: cultura, natura, gastronomia i comerç.

 

Girona acull la primera trobada ´Instagram your city´

Els municipis de Figueres, Blanes, Castelló d’Empúries i l’Estartit s’interessen per aquesta acció impulsada pel Patronat de Turisme

21.01.2013 | 12:16

L´Escala disposa de la primera plaça dedicada a InstagramL´Escala disposa de la primera plaça dedicada a InstagramEmporda.info

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turística de la Diputació de Girona, posa en marxa aquest 2013 una nova acció de promoció i difusió dels atractius turístics de les poblacions turístiques de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials, que porta per nom ‘Instagram your city’.

L’activitat ‘Instagram your city’ consisteix a organitzar periòdicament, i a petició de municipis turístics, una trobada i un concurs d’instagramers – usuaris de l’aplicació fotogràfica gratuïta Instagram per a dispositius mòbils Android i Iphone– que visitaran i fotografiaran el poble o ciutat durant un matí de dissabte o diumenge. L’atractiu de la trobada rau en el fet que es tracta d’una activitat gratuïta i que gira entorn d’un concurs en què els participants opten a premis d’estades i altres serveis del municipi que acull l’activitat. Els participants podran gaudir d’una jornada de descoberta de la població i d’un seguit d’activitats per fer amb la família o els amics.

La primera trobada d’instagramers que organitza el Patronat de Turisme, amb el suport de l’Ajuntament de Girona i l’Associació d’Hostaleria de Girona, se celebrarà el proper dissabte 26 de gener a la ciutat de Girona amb motiu de l’esdeveniment Girona10.

La trobada d’instagramers consistirà en un passejada guiada per Girona ciutat que recorrerà el Barri Vell, el Call, la muralla de la ciutat, l’Eixample, les zones comercials i el Mercat del Lleó, per tal de dotar de continguts els quatre eixos en què se centra el concurs: Cultura, Natura, Gastronomia i Comerç.

Amb les etiquetes #InstaGirona #InCostaBrava i #Girona10, es promociona aquesta activitat a les xarxes socials Costa Brava i Pirineu de Girona i Instagramers Girona des de l’11 de gener. Tots els usuaris d’Instagram que vulguin participar a l’edició de Girona ho poden fer fins el 24 de gener enviant un correu electrònic a online@costabrava.org.

Els guanyadors dels premis de les diferents categories gaudiran d’estades i àpats a la ciutat de Girona. Els premis es faran públics el dilluns 28 de gener a les 14.00 h a través del canal d’Instagram @costabravapirineu amb l’etiqueta #InstaGirona #InCostaBrava #Girona10.

Diversos municipis gironins, com ara Figueres, Blanes, Castelló d’Empúries i l’Estartit, entre d’altres, s’han mostrat interessats a adherir-se a la promoció ‘Instagram your city’.

Totes les trobades es difonen a través dels perfils Costa Brava i Pirineu de Girona i Instagramers Girona i poden inscriure-s’hi tots els usuaris d’Instagram que vulguin participar en les convocatòries.
Amb aquesta iniciativa es pretén copsar un públic potencial a la destinació que utilitzi habitualment les noves tecnologies i busqui nous actius del turisme al nostre territori.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*

HTML tags are not allowed.